Werkwijze van Ab-ire

“Martijn pretendeert niet het verdriet bij nabestaanden of hun zorgen volledig uit handen te kunnen nemen. Maar wél u te kunnen helpen uw zorg wellicht te verlichten.

Persoonlijk contact

 

Ab-ire werkt niét met een telefooncentrale of callcenter!
Op het moment dat het overlijden een feit is, is Ab-ire het gehele jaar, 24 uur per dag direct en persoonlijk bereikbaar. Vanuit de kracht “Ruimte om vrij te gedenken” staat Martijn Huffnagel garant voor persoonlijke begeleiding, begrafenis of crematie. Martijn pretendeert niet het verdriet of zorgen bij nabestaanden uit handen te kunnen nemen. Maar door in goed overleg met de nabestaanden de persoonlijke uitvaartwensen te communiceren en op vakkundige wijze helpen vorm te geven en te coördineren kan Martijn deze zorg wellicht verlichten. Naast begrafenissen en crematies in Almere verzorgt Ab-ire ook uitvaarten in en vanuit Lelystad, Zeewolde, Bussum, Hilversum, Laren, Muiden, Muiderberg en Naarden e.o.

 

Filosofie

 

Martijn Huffnagel heeft de overtuiging dat iedereen zelf mag bepalen hoe hij of zij het leven vormgeeft. Dit gegeven, met respect voor het voorbije leven, is voor hem de drijfveer om een bijdrage te leveren aan de periode dat het stoffelijk leven voorbij is. In de ruimte die ontstaat om ‘vrij te gedenken’ ligt de mogelijkheid om op zeer persoonlijke wijze het afscheid, de uitvaart – begrafenis of crematie vorm te geven.

 

Ervaring

 

Martijn heeft ervaren dat, voor een werkelijk persoonlijke uitvaart, een goed en intensief contact met de nabestaanden alléén niét voldoende is. Het is juist óók zijn jarenlange ervaring, zijn inlevingsvermogen en zijn expertise waar nabestaanden op kunnen vertrouwen!

 

Martijn Huffnagel heeft ruime ervaring met het verzorgen en begeleiden van zowel zeer uitgebreide uitvaarten, waarbij vele honderden tot wel 3000 personen bij de crematie of begrafenis betrokken waren, als zeer intieme huiskamer ceremonies.