Wat te doen na een overlijden

Na een overlijden zijn er belangrijke zaken die direct uw aandacht vragen. Het nemen van beslissingen in een periode van intense emoties en tijdsdruk kan overweldigend zijn, vooral wanneer u weinig ervaring heeft met dergelijke situaties.

 

Juist op dat moment is de persoonlijke betrokkenheid van Ab-ire van onschatbare waarde, samen met onze jarenlange ervaring in professionele uitvaartbegeleiding en expertise.

 

Ab-ire Uitvaartzorg: Uw Vrije Keuze

 

Voordat u direct de telefoon pakt en het meldnummer van uw verzekeringspolis belt, is het raadzaam om uzelf af te vragen of u werkelijk wilt dat uw verzekeraar bepaalt wie de uitvaart voor u verzorgt. In de praktijk blijkt namelijk dat dit altijd een grote landelijke uitvaartorganisatie is waarmee zij contractuele afspraken en belangen hebben.

 

Verkiest u liever zelf te kiezen? Bijvoorbeeld omdat u al goede ervaringen heeft met een lokale uitvaartverzorger in uw buurt? Dan is het verstandiger om direct contact op te nemen met hen.

 

Waarom kiezen voor Ab-ire Uitvaartzorg?

 

Ab-ire is al meer dan 20 jaar een vertrouwde naam in de verzorging van begrafenissen, crematies en uitvaarten in Almere, Lelystad, Zeewolde, Bussum, Hilversum, Laren, Muiden, Muiderberg, Naarden en omgeving.

 

Ab-ire heeft er bewust voor gekozen om een onafhankelijke uitvaartonderneming te zijn. Dit stelt Ab-ire in staat om nabestaanden zonder enige terughoudendheid of beperking te helpen bij het persoonlijk vormgeven van hun wensen. Dit zonder afhankelijk te zijn van de beperkende voorwaarden van naturaverzekeraars. Dankzij de onafhankelijkheid zijn er bij Ab-ire juist veel mogelijkheden binnen de kaders van de Wet op de Lijkbezorging.

 

Met ons uitgebreide netwerk van contacten in diverse disciplines biedt Ab-ire u een breed scala aan keuzes, zonder enige beperking of verplichting. Indien gewenst verzorgen wij diensten door heel Nederland, inclusief eventueel vervoer van overledenen van of naar het buitenland.

 

Deze onafhankelijkheid stelt Ab-ire in staat om het hele jaar door, dag en nacht, persoonlijk bereikbaar te zijn en u onbeperkt ondersteunende diensten te bieden. Wij staan klaar om u te helpen bij de keuzes die u moet maken na het overlijden van een dierbare. Ab-ire Uitvaartzorg neemt rustig de tijd om uw uitvaartwensen met u te bespreken en helpt de nabestaanden graag bij het persoonlijk vormgeven van de begrafenis of crematie.

REFERENTIES

Piet Römer

 

Hoe jij de uitvaart van Paul (mijn broer) hebt verzorgt was voor mij een openbaring en zéér geruststellend om te ervaren.

Yvonne Pieterson en familie

 

Niets dan lof! Martijn nogmaals dank voor alles in deze voor ons zware tijd!