Wat te doen na een overlijden

Na een overlijden zijn er een aantal zaken die direct uw aandacht vragen. Op dat moment hebben de nabestaanden vaak onvoorbereid, onder (zware) emotionele omstandigheden en onder hoge tijdsdruk, beslissingen te nemen waar velen in de praktijk weinig ervaring mee hebben.

 

Vooral dan is niet alleen de persoonlijke betrokkenheid van Ab-ire waardevol, maar zeker ook onze jarenlange ervaring in professionele uitvaartbegeleiding en expertise voor u van essentieel belang.

 

Ab-ire uitvaartzorg, uw eigen en vrije keuze

 

Voordat u na een overlijden direct de telefoon pakt en het meldnummer op een eventuele polis belt, kan het zinvol zijn om u eerst af te vragen of u ook daadwerkelijk wil dat deze verzekeraar voor u gaat bepalen wie de uitvaart voor u gaat verzorgen.

 

De praktijk wijst uit dat dit namelijk altijd een grote landelijke uitvaartorganisatie is met wie zij contractuele afspraken en belangen hebben.

 

Kiest u liever zelf? Omdat u zelf (of mensen om u heen) al goede ervaringen heeft met bijvoorbeeld een uitvaartverzorger bij u in de buurt, dan is het verstandiger om direct deze te benaderen. Ab-ire is al ruim 20 jaar een begrip in het verzorgen van begrafenissen, crematies en uitvaarten in Almere, Lelystad, Zeewolde, Bussum, Hilversum, Laren, Muiden, Muiderberg en Naarden e.o.

 

Waarom kiezen we voor Ab-ire uitvaartzorg?

 

Martijn Huffnagel heeft er bewust voor gekozen om een onafhankelijk uitvaartondernemer te zijn. Zo kan Martijn nabestaanden zónder enige terughoudendheid of beperking beter helpen wensen persoonlijk vorm te geven. Dit zonder afhankelijk te zijn van de beperkende bepalingen van natura-verzekeraars. Door de onafhankelijkheid is er binnen de kaders van de Wet op de Lijkbezorging bij Ab-ire juist véél mogelijk.

 

Door het landelijk netwerk aan contacten in alle mogelijke disciplines biedt Ab-ire Uitvaartzorg u een zo breed mogelijke keuze zonder enige beperking of verplichting. Indien gewenst verzorgt Ab-ire Uitvaartverzorging diensten in heel Nederland. Ook het eventueel overledenevervoer naar of vanuit het buitenland.

 

Deze onafhankelijkheid biedt Ab-ire de ruimte om het gehele jaar door voor u dag en nacht persoonlijk bereikbaar te zijn, adequaat te kunnen handelen en u onbeperkt onze ondersteunende diensten te kunnen bieden. Wij helpen u graag bij de keuzes die u moet maken na een overlijden van een dierbare. Ab-ire Uitvaartverzorging neemt in alle rust uw uitvaartwensen met u door en helpen de nabestaanden graag bij het persoonlijk vormgeven van de Begrafenis of Crematie.

REFERENTIES

Piet Römer

 

Hoe jij de uitvaart van Paul (mijn broer) hebt verzorgt was voor mij een openbaring en zéér geruststellend om te ervaren.

Yvonne Pieterson en familie

 

Niets dan lof! Martijn nogmaals dank voor alles in deze voor ons zware tijd!