Crematie Almere

Een overlijden is voor velen vaak een ingrijpende gebeurtenis. Bij Ab-ire Uitvaartverzorging zijn wij ons er zeer van bewust dat er direct daarna voor nabestaanden veel confronterende momenten volgen zoals het regelen van bijvoorbeeld een crematie in crematorium Almere in Almere Stad of in crematorium Cremaere in Almere Buiten.

Doorgaans schakelen nabestaanden hiervoor de hulp en expertise in van een lokale uitvaartondernemer in het vertrouwen dat deze uitvaartverzorging overeenkomstig uw persoonlijk wensen uitvoert. Martijn Huffnagel van Ab-ire Uitvaartverzorging is al sinds 1998 een vertrouwd begrip als lokale uitvaartondernemer in Almere en omstreken.

Als u voor de dienstverlening van Ab-ire Uitvaartverzorging kiest zult u persoonlijk de meerwaarde van onze expertise ervaren. Niet alleen tijdens de tussenliggende periode van het overlijden en de dag van de uitvaart, maar ook tijdens de ceremonie voorafgaande aan de crematie zelf in crematorium Almere Stad of in crematorium Cremaere in Almere Buiten.

Meerwaarden Ab-ire Uitvaartverzorging crematorium Almere

Bij Ab-ire Uitvaartverzorging zijn er een aantal specifieke eigenschappen van toepassing die maken dat veel mensen voor onze diensten kiezen. We hebben het dan bijvoorbeeld over de volgende aspecten:

1. Jarenlange ervaring in cremeren

Bij Ab-ire Uitvaartverzorging komt u altijd direct in contact met Martijn Huffnagel. Als verantwoordelijke in het faciliteren van crematies in het crematorium in Almere heeft hij intussen al meer dan 22 jaar ervaring opgedaan. Het is dan ook totaal geen overdrijven wanneer we spreken van een uitvaartondernemer die tot in de puntjes weet hoe uw wensen te behartigen.

Niets is meer waardevol voor nabestaanden dan gedurende deze periode begeleid te mogen worden door een uitvaartverzorger met de juiste ervaring, een gedegen vakkennis en die op de hoogte is van de sociale-, maatschappelijke- en vaktechnische ontwikkelingen rondom een overlijden en de uitvaartzorg. Deze eigenschappen hebben ertoe geleid dat een crematie, verzorgt door Ab-ire Uitvaartverzorging, in crematorium Almere in Almere Stad of in crematorium Cremaere ondertussen bekend staat als zeer persoonlijk en betrouwbaar Zo getuigen de vele reacties waarvan u een compilatie kunt lezen onder referenties. 

Tezamen met een goede onderlinge communicatie zorgt dit alles ervoor dat Ab-ire Uitvaartverzorging u kan begeleiden in het vormgeven van een crematieverzorging die geheel is afgestemd naar uw unieke wensen. 

Een fijne gedachte om gedurende deze gehele periode iemand achter u te hebben staan die uw wensen behartigt en u hierin begeleid.

Ab-ire Uitvaartverzorging verzorgt de meeste crematies in crematorium Almere aan de Kruidenweg 3 in Almere Stad en in crematorium Cremaere aan de Damsluisweg in Almere Buiten. Ook verzorgen wij regelmatig de crematie in onder andere crematorium Den en Rust in Bilthoven, crematorium Laren en crematorium Ölandhorst Lelystad. Maar desgewenst verzorgen wij de crematie voor u in ieder ander crematorium.

2. Persoonlijke benadering Ab-ire ook in crematorium Almere

Verder weten we bij Ab-ire Uitvaartverzorging als geen ander dat een crematie persoonlijke aandacht en benadering verdient. Ook wanneer u ervoor kiest gebruik te maken van de faciliteiten van crematorium Almere in Almere Stad of crematorium Cremaere in Almere Buiten. Ook daar biedt Ab-ire Uitvaartverzorging u de grootst mogelijke zorg en aandacht. 

Daarnaast hebben nabestaanden gedurende deze periode de ruimte en tijd nodig met het verwerken van het verlies en staat hun hoofd er niet naar om daarnaast veel tijd te moeten steken in allerlei zakelijke aspecten. Daar is immers Ab-ire Uitvaartverzorging voor die u hierin kan ontlasten.

Bij Ab-ire Uitvaartverzorging bieden wij u graag de “Ruimte tot Vrij te gedenken”. Heeft u eigen specifieke of unieke wensen ten aanzien van de crematie in het crematorium in Almere Stad of in crematorium Cremaere in Almere Buiten, dan behartigen wij deze graag voor u en zullen deze zo mogelijk vormgeven en uitvoeren. Uiteindelijk is het ons streven de uitvaart en crematie in een crematorium in Almere precies zo te verzorgen als dat u wenst. Daarvoor gaan we graag (zo nodig tijdig) het gesprek met u aan.

3. Optimale communicatie

Bij Ab-ire Uitvaartverzorging hechten wij veel waarde aan persoonlijk contact en directe communicatielijnen met de nabestaanden. Deze communicatie is zelfs van essentieel belang om u werkelijk en optimaal van dienst te kunnen zijn.

Om te voorkomen dat, bij het aanmelden van een overlijden of bij het doorgeven van belangrijke wijzigingen t.a.v. bijvoorbeeld kleding of muziek, nabestaanden in de wacht worden gezet, irritante wachtmuziekjes moeten dulden of met “dienstdoende” medewerkers doorverbonden of teruggebeld moeten worden, hebben wij er bewust voor gekozen geen gebruik te maken van een callcenter .

Bij Ab-ire Uitvaartverzorging is Martijn Huffnagel 24/7 persoonlijk bereikbaar voor het melden van een overlijden. Ook voor vragen, het doorgeven van wijzigingen of om meer informatie over de aankomende crematie te krijgen staat Martijn Huffnagel u graag persoonlijk te woord. Zo staat Ab-ire Uitvaartverzorging dag en nacht voor u klaar.

4. Crematie in crematorium Cremaere – Milieuvriendelijk en Duurzaam 

Een ander punt dat vandaag de dag steeds belangrijker wordt, is de behoefte aan duurzaam en milieuvriendelijk begraven en cremeren. Crematorium Cremaere in Almere Buiten voldoet grotendeels al aan deze wens. Dankzij een moderne 100% elektrische oven die daar in gebruik is, is een 100% CO2-neutrale crematie het streven.

Daarnaast levert Ab-ire Uitvaartverzorging o.a. al geruime tijd standaard milieuvriendelijke en duurzame kisten en urnen maar ook papier voor rouwdrukwerk en enveloppen en efficiëntie t.a.v. staatsievervoer.

5. Minimale zorgen over crematie in crematorium Almere

Bij Ab-ire Uitvaartverzorging zijn wij er terdege van doordrongen, dat na een overlijden u  genoeg kopzorgen heeft. In deze roerige periode zijn er, naast het regelen van de uitvaart, vaak veel anderen personen en zaken die uw aandacht vragen of opeisen.

Dan is het fijn te weten dat u ten aanzien van de te regelen uitvaart van (A tot Z) volledig kunt steunen op de hulp en expertise van Ab-ire Uitvaartverzorging. Wij helpen u graag om zo uw zorgen dienaangaande voor zover gewenst te verlichten. Zo kunt u uzelf focussen op het spenderen van tijd met bijvoorbeeld uw dierbaren zonder dat u onnodig veel tijd hoeft te besteden aan facilitaire uitvaart beslommeringen.

6. Eén van de meest voordelige opties crematie Almere

Niet geheel onbelangrijk is tenslotte het kostenaspect. Rekening houdend met het feit dat veel mensen niet of onvoldoende verzekerd zijn zijn uitvaartkosten sterk afhankelijk van de wensen die men heeft en keuzes die men maakt. 

Omdat Ab-ire Uitvaartverzorging u meerdere diensten en faciliteiten vanuit eigen beheer kan aanbieden bespaard u bij ons gemiddeld 35 tot 40 % op de uitvaartkosten zonder dat u daarbij inlevert op onze vertrouwde zorg en kwaliteit. Integendeel zelfs. 

Kosten crematie in crematorium Almere in Almere Stad of in crematorium Cremaere in Almere Buiten

Rekening houdend dat de gemiddelde uitvaartkosten voor een crematie in crematorium Almere in Almere Stad momenteel tussen de € 4.500,00 en € 6.800 bedragen kan Ab-ire Uitvaartverzorging u al een basis tarief vanaf € 3.950,00 aanbieden. Uiteraard bepalen uw aanvullende wensen en keuzes de uiteindelijke kosten. 

Daarnaast verzorgt Ab-ire Uitvaartverzorging al budget overledenenzorg vanaf € 2.750,00 inclusief een “technische” crematie bij crematorium Cremaere in Almere. Dit speciaal voor mensen met bijvoorbeeld een (zeer) beperkt budget.

Bij Ab-ire Uitvaartverzorging staat u en uw wensen centraal. Wij informeren u graag over de vele mogelijkheden die Ab-ire Uitvaartverzorging afgestemd naar uw persoonlijke wensen u kan bieden. En doen u graag offerte hiervan. Onze offertes zijn altijd volledig gespecificeerd en voor iedereen overzichtelijk.  

Neem gerust contact met ons op. Ongeacht of u nu direct hulp nodig heeft,  een spoedig overlijden verwacht of dat u, met het oog op de toekomst, uw eigen crematie alvast wilt regelen. Ab-ire Uitvaartverzorging staat 24/7 voor u klaar.