Crematie Almere

Een overlijden is voor velen een ingrijpende gebeurtenis. Bij Ab-ire Uitvaartverzorging zijn wij ons ervan bewust dat er direct daarna voor nabestaanden veel confronterende momenten volgen, zoals het regelen van bijvoorbeeld een crematie in crematorium Almere in Almere Stad of in crematorium Cremaere in Almere Buiten.

Doorgaans schakelen nabestaanden hiervoor de hulp en expertise in van een lokale uitvaartondernemer in het vertrouwen dat deze uitvaartverzorging uw persoonlijke wensen uitvoert. Martijn Huffnagel van Ab-ire Uitvaartverzorging is al sinds 1998 een begrip als lokale uitvaartondernemer in Almere en omstreken.

Als u voor de dienstverlening van Ab-ire Uitvaartverzorging kiest, zult u persoonlijk de meerwaarde van onze expertise ervaren. Niet alleen tijdens de tussenliggende periode van het overlijden en de dag van de uitvaart, maar ook tijdens de ceremonie voorafgaande aan de crematie zelf in crematorium Almere Stad of in crematorium Cremaere in Almere Buiten.

Meerwaarden Ab-ire Uitvaartverzorging crematorium Almere

Bij Ab-ire Uitvaartverzorging zijn er een aantal specifieke eigenschappen van toepassing die maken dat veel mensen voor onze diensten kiezen. We hebben het dan bijvoorbeeld over de volgende aspecten:

Jarenlange ervaring en expertise

Optimale communicatie

Crematie in crematorium Cremaere - Milieuvriendelijk en Duurzaam

Minimale zorgen over crematie in crematorium Almere

Eén van de meest voordelige opties

Jarenlange ervaring en expertise in crematie

Bij Ab-ire Uitvaartverzorging komt u altijd direct in contact met Martijn Huffnagel. Als verantwoordelijke in het faciliteren van crematies in het crematorium in Almere heeft hij ondertussen al meer dan 22 jaar ervaring. Wij overdrijven dan ook niet als we spreken over een uitvaartondernemer die tot in de puntjes weet hoe hij uw wensen moet behartigen.

Niets is meer waardevol voor nabestaanden dan gedurende deze periode begeleid te mogen worden door een uitvaartverzorger met de juiste ervaring, een gedegen vakkennis en die op de hoogte is van de sociale, maatschappelijke en vaktechnische ontwikkelingen rondom een overlijden en de uitvaartzorg. Deze eigenschappen hebben ertoe geleid dat een crematie, verzorgt door Ab-ire Uitvaartverzorging, in crematorium Almere in Almere Stad of in crematorium Cremaere ondertussen bekend staat als zeer persoonlijk en betrouwbaar. Zo getuigen de vele reacties waarvan u een compilatie kunt lezen onder referenties.

Samen met een goede onderlinge communicatie zorgt dit alles ervoor dat Ab-ire Uitvaartverzorging u kan begeleiden in het vormgeven van een crematieverzorging die geheel is afgestemd naar uw unieke wensen.

Een fijne gedachte om gedurende deze gehele periode iemand achter u te hebben staan die uw wensen behartigt en u hierin begeleid.

Ab-ire Uitvaartverzorging verzorgt de meeste crematies in crematorium Almere aan de Kruidenweg 3 in Almere Stad en in crematorium Cremaere aan de Damsluisweg in Almere Buiten. Ook verzorgen wij regelmatig de crematie in onder andere crematorium Den en Rust in Bilthoven, crematorium Laren en crematorium Ölandhorst Lelystad. Maar als u dat wenst, verzorgen wij de crematie voor u in een andere crematorium.

Persoonlijke benadering Ab-ire ook in crematorium Almere

Verder weten we bij Ab-ire Uitvaartverzorging als geen ander dat een crematie persoonlijke aandacht en benadering verdient. Ook wanneer u ervoor kiest gebruik te maken van de faciliteiten van crematorium Almere in Almere Stad of crematorium Cremaere in Almere Buiten. Daar biedt Ab-ire Uitvaartverzorging u de grootst mogelijke zorg en aandacht.

Daarnaast hebben nabestaanden gedurende deze periode de ruimte en tijd nodig met het verwerken van het verlies en staat hun hoofd er niet naar om daarnaast veel tijd te moeten steken in allerlei zakelijke aspecten. Daar is Ab-ire Uitvaartverzorging voor die u hierin kan ontlasten.

Bij Ab-ire Uitvaartverzorging bieden wij u graag de “Ruimte tot Vrij te gedenken”. Heeft u eigen specifieke of unieke wensen ten aanzien van de crematie in het crematorium in Almere Stad of in crematorium Cremaere in Almere Buiten, dan behartigen wij deze graag voor u en zullen deze zo mogelijk vormgeven en uitvoeren. Uiteindelijk is het ons streven de uitvaart en crematie in een crematorium in Almere precies zo te verzorgen als dat u wenst. Daarvoor gaan we graag (zo nodig tijdig) het gesprek met u aan.

Optimale communicatie

Bij Ab-ire Uitvaartverzorging hechten wij veel waarde aan persoonlijk contact en directe communicatielijnen met de nabestaanden. Deze communicatie is van essentieel belang om u werkelijk en optimaal van dienst te kunnen zijn.

Om te voorkomen dat bij het aanmelden van een overlijden of bij het doorgeven van belangrijke wijzigingen van bijvoorbeeld kleding of muziek nabestaanden in de wacht worden gezet, irritante wachtmuziekjes moeten dulden of met “dienstdoende” medewerkers doorverbonden of teruggebeld moeten worden, hebben wij er bewust voor gekozen geen gebruik te maken van een callcenter.

Bij Ab-ire Uitvaartverzorging is Martijn Huffnagel 24/7 persoonlijk bereikbaar voor het melden van een overlijden. Ook voor vragen, het doorgeven van wijzigingen of om meer informatie over de aankomende crematie te krijgen, staat Martijn Huffnagel u graag persoonlijk te woord. Zo staat Ab-ire Uitvaartverzorging dag en nacht voor u klaar.

Crematie in crematorium Cremaere – Milieuvriendelijk en Duurzaam

Een ander punt dat vandaag de dag steeds belangrijker wordt, is de behoefte aan duurzaam en milieuvriendelijk begraven en cremeren. Crematorium Cremaere in Almere Buiten voldoet grotendeels al aan deze wens. Dankzij een moderne 100% elektrische oven die daar in gebruik is, is een 100% CO2-neutrale crematie het streven.

Daarnaast levert Ab-ire Uitvaartverzorging onder andere al lange tijd standaard milieuvriendelijke en duurzame kisten en urnen, maar ook papier voor rouwdrukwerk, enveloppen en efficiëntie van staatsievervoer.

Minimale zorgen over crematie in crematorium Almere

Bij Ab-ire Uitvaartverzorging zijn wij er wel degelijk van doordrongen dat u na een overlijden genoeg zorgen heeft. In deze roerige periode zijn er, naast het regelen van de uitvaart, vaak veel anderen personen en zaken die uw aandacht vragen of opeisen.

Dan is het fijn te weten dat u met betrekking tot de te regelen uitvaart van (A tot Z) volledig kunt steunen op de hulp en expertise van Ab-ire Uitvaartverzorging. Wij helpen u graag om zo uw zorgen, voor zover gewenst, te verlichten. Zo kunt u zelf focussen op het spenderen van tijd met bijvoorbeeld uw dierbaren zonder dat u onnodig veel tijd hoeft te besteden aan facilitaire uitvaartbezigheden.

Eén van de meest voordelige opties

Niet geheel onbelangrijk is het kostenplaatje. Rekening houdend met het feit dat veel mensen niet of onvoldoende verzekerd zijn, zijn uitvaartkosten sterk afhankelijk van de wensen die u heeft en keuzes die u maakt.

Omdat Ab-ire Uitvaartverzorging u meerdere diensten en faciliteiten vanuit eigen beheer kan aanbieden, bespaart u bij ons gemiddeld 35 tot 40% op de uitvaartkosten, zonder dat u daarbij inlevert op onze vertrouwde zorg en kwaliteit. Integendeel zelfs.

Kosten crematie in crematorium Almere in Almere Stad of in crematorium Cremaere in Almere Buiten

Rekening houdend dat de gemiddelde uitvaartkosten voor een crematie in crematorium Almere in Almere Stad momenteel tussen de €4.500,00 en €6.800 bedragen, kan Ab-ire Uitvaartverzorging u al een basis tarief vanaf €3.950,00 aanbieden. Uiteraard bepalen uw aanvullende wensen en keuzes de uiteindelijke kosten.

Daarnaast verzorgt Ab-ire Uitvaartverzorging al budget overledenenzorg vanaf €2.750,00 inclusief een “technische” crematie bij crematorium Cremaere in Almere. Dit speciaal voor mensen met bijvoorbeeld een (zeer) beperkt budget.

Bij Ab-ire Uitvaartverzorging staan u en uw wensen centraal. Wij informeren u over de vele mogelijkheden die Ab-ire Uitvaartverzorging afgestemd naar uw persoonlijke wensen kan aanbieden. Wij sturen u hiervan een offerte. Onze offertes zijn volledig gespecificeerd en voor iedereen overzichtelijk.

Neem gerust contact met ons op. Ongeacht of u nu direct hulp nodig heeft, een spoedig overlijden verwacht of dat u met het oog op de toekomst uw eigen crematie alvast wilt regelen.

Ontvang een vrijblijvende kostenopgave

Vraag een vrijblijvende kosten opgave aan via onderstaand formulier.

"*" geeft vereiste velden aan

Beoordeling

9.4

beoordeling door onze klanten

Wilt u uw eigen wensen bespreken?