Uw-wensen

Hoe laat u uw dierbaren achter?

 

Bij Ab-ire Uitvaartcentrum begrijpen wij dat het vooruitdenken en vastleggen van uw uitvaartwensen misschien niet het eerste is waar u aan denkt. Maar het delen van uw wensen met uw dierbaren kan hen enorm helpen tijdens een emotionele periode. Daarom bieden wij u de ruimte en ondersteuning om uw toekomstige begrafenis of crematie naar eigen wens vorm te geven.

 

Wellicht voelt u zich nog te jong of lijkt de dood nog ver weg. Helaas hebben te veel nabestaanden na een overlijden ervaren hoe moeilijk het kan zijn om zonder duidelijke wensen het afscheid te regelen. Door uw wensen tijdig te bespreken, kunt u uw dierbaren enige gemoedsrust bieden.

 

Bij Ab-ire Uitvaartcentrum gunnen wij u de vrijheid om na te denken over uw persoonlijke uitvaartwensen. Wij hebben gemerkt dat een afscheid dat met zorg is vormgegeven, een belangrijke behoefte is voor velen. Daarom raden wij u ten zeerste aan om uw uitvaartwensen vast te leggen.

 

Op internet kunt u een oneindige hoeveelheid informatie en ideeën vinden over uitvaarten. Maar niet alles wat u daar ziet, is altijd uitvoerbaar in uw specifieke situatie. Gemeenten, begraafplaatsen en crematoria hebben elk hun eigen regels en beperkingen. Daarom is het belangrijk om de lokale mogelijkheden te bespreken.

 

Bij Ab-ire informeren wij u graag over de lokale mogelijkheden en begeleiden wij u bij het vastleggen van uw wensen. Ons ervaren team staat voor u klaar om u te adviseren en te helpen bij het maken van keuzes die bij u passen.

 

Contact

Voor meer informatie en om uw wensen te bespreken, kunt u altijd contact met ons opnemen. Ab-ire Uitvaartcentrum Almere staat voor u klaar om u te ondersteunen bij het creëren van een persoonlijk en respectvol afscheid dat geheel naar uw wens is.