Uw-wensen

“Ik ben er toch niet meer”. Toch is het belangrijk om uw wensen te delen met dierbaren.

Hoe laat u uw dierbaren achter?

 

Misschien bent u van mening: “ze zoeken het maar uit, ik ben er toch niet meer”.

 

Of misschien zit u in een stadium van uw leven dat u nog niet het belang inziet om nu al met toekomstige uitvaartwensen bezig te zijn. Bijvoorbeeld omdat u nog ‘te jong’ bent, nog vol in het leven staat of omdat de dood voor u nog héél ver weg lijkt.

 

Toch zijn er helaas (te) veel nabestaanden die na een overlijden de confronterende én soms zelfs schrijnende gevolgen hiervan hebben ervaren. Dit is ontzettend vervelend voor hen. Om het uw nabestaanden iets makkelijker te maken na uw overlijden, is het belangrijk om uw wensen met betrekking tot uw uitvaart met hen te delen. Zo kun je hen een klein beetje verlichten.

 

Ab-ire Uitvaart-, Begrafenis- en Crematieverzorging Flevoland gunt u zo graag de ruimte die bij u past om vrij te denken over uw wensen met betrekking tot uw toekomstige begrafenis of crematie. Want na elke uitvaart blijkt uit de vele reacties telkens weer hoezeer een persoonlijk vormgegeven uitvaart voor velen een belangrijke basisbehoefte is geweest. Wij kunnen het u van harte aanraden.

 

U kunt op het eindeloze Labyrint van internet natuurlijk talloze sites, filmpjes, verhalen en beelden over uitvaartideeën vinden. Maar of dit alles wat u daar ziet ook lokaal uitvoerbaar is, is maar net de vraag. Want naast de Wet op de lijkbezorging hebben gemeenten, begraafplaatsen en crematoria alle hun eigen regels en bepalingen. Niét alles wat u op het Web voorbij ziet komen, is ook overal mogelijk!

 

Technische crematie:
Ook met betrekking tot een “technische” crematie

 

Ter beschikkingstelling:
of een “ter beschikkingstellen van de wetenschap”

 

Ab-ire informeert u graag over de lokale (on)mogelijkheden met betrekking tot uw wensen.

Voor informatie en contact

 

Graf- Crematiekisten

Basis of luxe, of toch liever een lijkwade of uitvaartplank? Ab-ire biedt voor elk wat wils.