Uitvaartkosten

De kosten voor begraven of cremeren zijn onmogelijk onder het begrip ‘basiskosten’ uit te drukken. Iedereen heeft een andere invulling van een basis begrafenis of crematie. Uw interpretatie van wat een ‘basis begrafenis of crematie’ is, zal voor een ander totaal anders gelden. Daarnaast hanteren begraafplaatsen, crematoria en gemeenten ieder hun eigen tarieven. Bovendien zijn uitvaartkosten onder meer sterk afhankelijk van individuele wensen en behoeften. Om de uitvaartkosten te bepalen, moeten we dus eerst uw persoonlijke wensen en behoeften inventariseren. Zonder inventarisatie van deze wensen is het aldus Ab-ire onverantwoord om zomaar (op basis van wat?) een bedrag voor de uitvaartkosten te noemen.

 

Wij hechten erg veel waarde aan persoonlijke aandacht. Ab-ire doet u graag en uiteraard geheel vrijblijvend, op basis van uw uitvaartwensen, een persoonlijke afgestemde offerte voor begraven of een crematie in of vanuit Almere, Lelystad, Zeewolde, Bussum, Hilversum, Laren, Muiden, Muiderberg en Naarden e.o.

 

Naast onze persoonlijke uitvaartverzorging biedt Ab-ire ook Uitvaart-Compact overledenen zorg, ongeacht of u nu voor begraven of cremeren kiest.

 

Wij bieden ook een aangepast concept speciaal voor mensen met bijvoorbeeld een beperkt uitvaartbudget of die om welke reden ook kiezen voor een informele uitvaart, begrafenis of crematie. Zij kunnen in besloten kring afscheid nemen van de overledene vanuit ons eigen Afscheidscentrum aan De Steiger 170 te Almere Haven.

REFERENTIES

Anne Karen Bakker

 

Dank voor je goede zorgen bij de uitvaart van Marion en in de voorbereidingen vooraf.

Piet Römer

 

Hoe jij de uitvaart van Paul (mijn broer) hebt verzorgd was voor mij een openbaring en zéér geruststellend om te ervaren.