Over Ab-ire

“Ab-ire is de Latijnse benaming voor ‘overgaan’ of ’terugkeren naar …’.
Hiermee impliceert Ab-ire Uitvaartzorg niet dát er per se een vorig of volgend leven is.

Ab-ire

Ab-ire is de Latijnse benaming voor ‘overgaan’ of ’terugkeren naar …’. Zonder de etiquette, (kerkelijke) tradities en uitvaartrituelen tekort te doen, is er bij Ab-ire Uitvaartzorg juist ook volop de ruimte voor persoonlijke invulling en vormgeving van de uitvaart, begrafenis of crematie in Flevoland & Het Gooi.

 

Afscheidscentrum Almere Flevoland

In aansluiting op haar thema “Ruimte om vrij te gedenken” heeft Ab-ire haar eigen mortuarium en afscheidscentrum in Almere, geheel in huiskamersfeer. Vanuit hier verzorgen wij uitvaarten, begrafenissen of crematies in Flevoland en Het Gooi. Martijn sluit hiermee aan op de toenemende behoefte om op intieme en informele wijze afscheid te kunnen nemen.

 

Onafhankelijke uitvaartzorg in Flevoland & Het Gooi

Ongeacht of of waar u verzekerd bent, kunt u altijd rekenen op onze persoonlijke & unieke uitvaartbegeleiding en respectvolle betrokkenheid.
Martijn Huffnagel werk als uitvaartbegeleider geheel onafhankelijk. Zo heeft hij, zónder beperkende bepalingen van derden, zoals grote uitvaartorganisaties of natura-verzekeraars, volledig de ruimte en vrijheid om nabestaanden bij te staan en te ondersteunen en de uitvaart, begrafenis of crematie persoonlijk vorm te geven.

 

Persoonlijk contact

Op het moment dat het overlijden een feit is, is Ab-ire Uitvaartverzorging voor u het gehele jaar door, 24-uur per dag direct en persoonlijk bereikbaar. Zodra u Ab-ire belt, staat Martijn Huffnagel persoonlijk voor u klaar. Met ruim 34 jaar praktijkervaring kunt u bij Martijn vertrouwen op zijn expertise en staat hij garant voor een respectvolle betrokkenheid, ondersteuning en uitvaartbegeleiding.

 

Filosofie

“Rouw en Verdriet zijn Universeel, het Proces en de Verwerking ervan zijn voor eenieder Unique”.
In de ruimte die Ab-ire Uitvaartzorg Almere u biedt om ‘vrij te gedenken’ ligt de mogelijkheid om op zeer eigen wijze het afscheid, de uitvaart, de begrafenis, de crematie of de herdenkingsdienst vorm en invulling te geven.