Referenties

Corrina van Beek

 

Ik ben verschrikkelijk verdrietig over het overlijden van mijn vader. Ik had het hem nooit willen missen. Het was toch een mooi en waardig afscheid. De laatste rit, naar het crematorium, heb ik gereden met de vrachtwagen. De kist stond achterop. Een moeilijk ritje, maar wel de mooiste. Dank je wel.

 

Bekijk de review op Google Reviews

Gerard Wouda

 

Op 22 maart is mijn vrouw overleden en de uitvaart laten verzorgen door Martijn Huffnagel van Ab-ire. Martijn leren kennen als een zeer bekwame en uitermate behulpzame man die nooit te beroerd is geweest om extra persoonlijke aandacht te schenken aan onze wensen voor en na de uitvaart. Niet te vergelijken met de Monuta’s van deze wereld.

 

Bekijk de review op Google Reviews

Brian v Beusichem

 

Dankzij de goede begeleiding hebben wij mijn moeder de uitvaart kunnen geven die zij zo graag wou hebben.

 

Bekijk de review op Google Reviews

Anne Karen Bakker

 

​SPIRITUEEL CENTRUM VENWOUDE LAGE VUURSCHE

 

Beste Martijn, Dank voor je goede zorgen bij de uitvaart van Marion en in de voorbereidingen vooraf. We hebben een prachtige uitvaart gehad waarbij alles klopte. Succes verder met je werk. Hartelijke groet,

Jolanda, Stef, Linda en Sam, Tobias en Pamela

 

Wij waren vanaf het eerste moment zeer onder de indruk van de werkwijze van Martijn Huffnagel na het overlijden van mijn man Bernard, de vader van onze kinderen en opa van Sam. Hij kwam binnen en luisterde heel geduldig naar ons verhaal. Vervolgens kwam hij met het voorstel om de plechtigheid te doen in het Eksternest, op ons lijf geschreven deze locatie. Alles kon en alles mocht, tot het zelf rijden van de auto naar het crematorium. Echt heel bijzonder, het was zo’n mooi afscheid, het laatste ‘feestje’ van Bernard. In een woord geweldig!
Liefs,

Piet Römer

 

Hallo Martijn,
eindelijk weet door wie ik mijn uitvaart wil laten doen. Ik erger mij namelijk altijd mateloos aan die zwarte kraaien die altijd maar arrogant lopen te paraderen en menen mij te kunnen pushen met maar 2 minuten spreek tijd omdat ze zo de volgende klus alweer moeten doen. Maar hoe jij de uitvaart van Paul (mijn broer) hebt verzorgt was voor mij een openbaring en zéér geruststellend om te ervaren. Een “Vlaamse gaai” zoals jij heb ik nog nooit eerder aan het werk gezien.
Mooi en bedankt !

Edwin de Vries

 

Bij Martijn Huffnagel merk je meteen dat hij kennis van zaken heeft, maar dat hij ook elk wens in vervulling kan brengen. Bedankt Martijn!

 

Bekijk de review op Google Reviews

Jan Harm van Wier

 

Vorig jaar ben ik mijn moeder verloren, en in haar nalatenschap vond ik onder andere een krantenknipsel van een advertentie van de uitvaartonderneming van meneer Huffnagel. Toen ik belde kon hij meteen langskomen en in een paar dagen tijd heeft hij voor ons alles georganiseerd. We wilden geen grote uitvaart en hij stelde voor een mogelijkheid tot afscheid te hosten in huishoudelijke kring.

We hebben veel vrienden en familie kunnen uitnodigen en hebben een mooi afscheid kunnen nemen. Ik raad Martijn Huffnagel aan omdat hij professioneel en toch persoonlijk te werk gaat en heeft geholpen om een moeilijke periode lichter te maken.

 

Bekijk de review op Google Reviews

Andre Kaneman

 

Helaas hebben wij binnen een paar maanden twee sterfgevallen in de familie gehad. Mijn vader in oktober 2019 en mijn broer in maart 2020. Beide uitvaarten werden verzorgd door Ab-ire. Wij hadden met Martijn Huffnagel zeer goede ervaringen bij de crematie van mijn moeder. Martijn is zeer meelevend, deskundig, hij denkt met je mee en probeert zoveel mogelijk ongemak uit handen te nemen. Alles is in de puntjes verzorgd. Hij doet zijn werk perfect op de achtergrond. Een hele geruststelling dat je de volledige uitvaart aan hem over kunt laten. Je hebt op zo’n dag immers voldoende om over na te denken en bij stil te staan. Martijn nogmaals bedankt voor de perfecte afhandeling en betrokkenheid. Andre Kaneman

 

Bekijk de review op Google Reviews

Ellen Dirken-Rombouts

 

Hallo Martijn, Toen wij Martijn Huffnagel van Ab-Ire ’s avonds rond half tien belden kwam hij gelijk ondanks het late tijdstip en regelde gelijk een aantal zaken voor ons. Wij wilden graag dat mijn man en vader van mijn kinderen werd opgebaard in een aparte kamer zodat wij naar hem toe konden gaan wanneer wij wilden en niet aan tijden werden gebonden. Dit kon geregeld worden bij Martijn zijn eigen locatie in Almere Haven in een eigen sleutelkamer. De professionaliteit van Martijn Huffnagel was fijn om te ervaren, hij blijft op de achtergrond en toch wordt alles goed uitgevoerd, geeft advies wanneer dat gevraagd wordt. Zelfs toen wij vroegen of het mogelijk was om de uitvaart toch een dag later te laten plaatsvinden dan oorspronkelijk was geregeld werd dit gelijk door Martijn geregeld. Niets was teveel voor hem bij alles wat wij hem vroegen. Wij zijn zeer tevreden over de wijze waarop Martijn Huffnagel alles heeft verzorgd en hebben dit als bijzonder en prettig ervaren ondanks de zware tijd.

Jeffrey

 

Beste Martijn, Wij hebben een zeer intense en heel positieve periode met je mogen doormaken. Het meest fijne vonden wij dat er bij jou in het afscheidscentrum geen tijd leek te bestaan. Bij ieder bezoek die wij aan Ingrid brachten is er geen moment geweest dat er op de klok gekeken. Ook het huiskamer gevoel hebben wij als buitengewoon prettig ervaren. Ook naderhand hebben we van belangstellende te horen gekregen dat zij dit heel bijzonder vonden. We hebben veel respect voor hoe je ons door deze periode heen hebt begeleid. Zo subtiel, zo tactvol en bovenal zo menselijk. Nogmaals hartelijk dank, ook namens haar ouders en wij zullen je zeker bij andere aanbevelen. A warm big hug
Liefs,

Kim en the kids (zoals jij hen liefkozend noemde)

 

Wat een bijzondere ervaring Martijn, Vooral ook de kinderen hebben het als heel bijzonder ervaren dat hun vader bij jou in het afscheidscentrum was. Alle ruimte en tijd die je ons daar hebt kunnen bieden om op heel intieme wijze afscheid van hem te kunnen nemen. ‘het was als een thuis’ vertelde ze aan iedereen. Het is duidelijk dat jij er al je gevoel in hebt geinvesteerd om hier iets bijzonders van te maken en daar zijn we je allen heel dankbaar voor.
Mooi en bedankt !

Bardo Lamers

 

Beroepsmatig heb ik veel uitvaartverzorgers gesproken en aan het werk gezien. Velen daarvan roepen zich door en met persoonlijke begeleiding te onderscheiden wat zo langzamerhand eenheidsworst lijkt te zijn. Ik heb Martijn ooit met een uitvaart mogen assisteren en helpen waarbij ruim 1000 personen bij aanwezig waren. Werkelijk iedereen, zowel de familie als alle belangstellende waren zo diep onder de indruk dat ik dacht Martijn roept niet maar doet het ook daadwerkelijk. Maar dan wel zonder zich daarbij zelf in de schijnwerpers te stellen.

Met vriendelijke groet,

B. Lamers

 

Bekijk de review op Google Reviews

Piet/Ria van Leuven

 

Wij hebben een hele mooie verzorgde uitvaart ervaren van Dhr Huffnagel. Het was voor ons een fijne, rustige en intieme crematie.

 

Bekijk de review op Google Reviews

Theo Arnst

 

Zeer goede ervaringen met Ab-ire uitvaartverzorging.
Martijn is zeer professioneel en laat je zelf ook meedenken over hoe de uitvaart op een waardige manier zal verlopen.

 

Bekijk de review op Google Reviews

Lea Schaefer

 

Beste Martijn,
Nog even en dan komt Kim na veertien jaar begraven te hebben gelegen in Almere haven thuis! Dat ging niet zomaar, er zijn heel wat telefoontjes e-mails en gesteggel met de gemeenten en justitie aan vooraf gegaan. Maar jij wist dat ze toestemming moesten geven omdat de termijn van 10 jaar grafrust ruimschoots verstreken waren en hebt er flink je tanden in gezet om het allemaal rond te krijgen. Ik heb heel erg opgezien tegen het opgraven van Kim, ik wilde daar natuurlijk bij zijn en heb achter de heg gestaan. Ik heb me onnodig zorgen gemaakt, jij hebt samen met de medewerkers van de begraafplaats mijn dochter met veel zorg opgehaald en overgekist, ik mocht met jou en Kim meerijden naar het crematorium en ben bij haar gebleven tot aan de invoer bij het crematorium. Dit moest ik natuurlijk zelf betalen en het is alles bij elkaar veel geld maar het was en is het dubbel en dwars waard. Hoe kan ik jou bedanken Martijn dat jij dit voor mij en mijn dochter hebt gedaan zonder daar zelf een cent aan te verdienen, alleen de kosten die nu eenmaal gemaakt moesten worden heb jij bij mij in rekening gebracht. Ik zou nog zoveel woorden kunnen gebruiken misschien wel een miljard maar wat ik eigenlijk tegen je wil zeggen is
‘IK BEDANK JE VANUIT HET DIEPSTE VAN MIJN HART’.
Een hele warme groet,

John

 

“Eerst was er de onbeschoftheid. Maar toen kwam Martijn!! Na het overlijden van ons dochtertje belde wij in eerste instantie de Dela. Het is ongelooflijk hoe onbeschoft wij door hen te woord zijn gestaan en behandeld zijn. Vervolgens weigerde Yarden ons ten diensten te staan. Waarschijnlijk waren wij voor deze partij niet “uniek” genoeg en een derde ondernemer had gewoon geen tijd. Uit pure wanhoop en met inmiddels 0,0000 % vertrouwen in de uitvaartbranche attendeerde een kennis ons op Ab-ire. Geloof het of niet, binnen een half uur stond Martijn bij ons binnen. Na eerst een uur geduldig kennis gemaakt te hebben met onze boosheid en frustratie heeft Martijn met ons de draad opgepakt waar andere dit hebben nagelaten. Martijn wist in korte tijd met een lach en een traan onze eerdere klote ervaringen te relativeren en te transformeren tot een mooie en bijzondere periode en uitvaart. Beter dan met Martijn hadden wij het zeker niet kunnen treffen. Heel veel dank Martijn. Je bent een bijzonder mens! “Hoe Martijn vier omgekomen familieleden tijdens één uitvaart de individuele aandacht heeft kunnen schenken die een ieder van hen verdiende was voor ons allemaal heel bijzonder om te zien en ervaren. Wij waren er gedurende die week getuigen van wat voor een enorme inzet, organisatie- en improvisatie vermogen dit van hem heeft gevergd. In al zijn bescheidenheid en gedistingeerde houding toonde Martijn gelijker tijd een ongekende daadkracht. Zelfs met de vele honderden aanwezigen had de gehele dag voor ons allemaal een heel persoonlijke (haast intieme) beleving en een natuurlijk verloop. Martijn was, ‘onzichtbaar, maar waar nodig sterk aanwezig’de rust zelve. Groot respect voor deze man.”

Henk Snyders

 

Prettig was dat Martijn in de voorbereiding, maar ook tijdens de plechtigheid op de achtergrond bleef. Hij zal ongetwijfeld duizend en één dingen hebben geregeld om onze wensen te realiseren, maar voor ons was al die bedrijvigheid niet zichtbaar. Wij wilden een crematie waarbij we zelf de regie bleven behouden en waarbij Martijn zich dienstbaar opstelde. Aan die wens heeft hij uitstekend voldaan, zodat ik en de kinderen bij de crematie van mijn vrouw en hun moeder geen zorgen hadden over het verloop van de dag.”

Jess Bant

 

Zonder Martijn zou ons dochtertje nooit zon mooie uitvaart hebben gehad. Ook voor mijn zwager, Neef en Vader stond Martijn voor ons klaar wanneer we hem belde.Martijn bedenkt oplossingen als het nodig is en laat je de vrije keus in alles wat je doet. Hij denkt mee en dringt zich niet op. Wij zijn zo superblij met heb.

 

Bekijk de review op Google Reviews

Dyantha Kroes

 

Zonder Martijn zou mijn zusje nooit zo’n mooie uitvaart hebben gehad, zou als mijn ouders dar graag wilde. Ik was nog best jong in die tijd, maar Martijn betrok mij er overal bij en legde het zo nodig uit. Ook voor opa stond Martijn er toen mijn opa overleed. Martijn laat de uitvaart geheel je eigen keus en luistert goed naar de verhalen van de naaste. Om zo een nog mooiere en eigen uitvaart te regelen.

 

Bekijk de review op Google Reviews

Club Dore

 

Het was een bijzondere fijne ervaring in een moeilijke periode voor ons. Dankje AB IRE <3

 

Bekijk de review op Google Reviews

Yvonne Pieterson en familie

 

“Toen mijn moeder kwam te overlijden midden in de nacht, heb ik Martijn gebeld hij nam alles meteen uit handen en hield goed contact en kwam meerdere keren thuis om de wensen te bespreken voor de crematie. Hij dacht mee voor de tekst op de kaart en ook onze bijzondere wens om achter de kist een fotoreportage te laten draaien heeft hij mogelijk gemaakt! Ik en ook de familie en vrienden zijn heel blij met Martijn in deze moeilijke tijden hij staat voor zijn vak met een persoonlijke benadering. Niets dan lof! Martijn nogmaals dank voor alles in deze voor ons zware tijd!

Lea en Ruud / Cor en Wil

 

Op aanraden van een buurvrouw, die zelf vanwege twee eerdere overlijdens ervaring met Ab-ire had gehad, hebben wij na het overlijden van onze vader Martijn Huffnagel van Ab-ire gebeld. Wij waren verdrietig, het was die avond al laat maar Martijn maakte geen enkel probleem om meteen te komen en ons te helpen met het regelen van allerlei taken rondom het overlijden. Want wij hadden geen idee wat er allemaal bij kwam kijken, en hoe en wat nu verder. Alles mocht, alles kon en werd meteen geregeld. Hij liep alles duidelijk met ons door en kwam met goede suggesties. De volgende dagen was hij prima bereikbaar of hij belde meteen terug zodra hij kon. Wat wij wilde werd ons direct door Martijn persoonlijk, via mail of telefonisch uit handen genomen. Alles werd goed en snel geregeld. Ook de crematie en het verdere afscheid is mooi verlopen. Wij kregen van veel mensen complimenten dat alles zo mooi verzorgd was. Met vriendelijke groet,

Jacqueline en Michael R.

 

Persoonlijk zagen we nooit het nut van ‘voorzorg’. Totdat Ab-ire ons, na een heftige gebeurtenis, op heel bijzondere wijze hiervoor de ogen opende. We voelde daarmee de stimulans om ruimer te durven nadenken over onze eigen vergankelijkheid en uitvaart. Martijn z’n respect voor onze eigen belevingen wekte bij ons en binnen de familie vertrouwen en rust. Er ging een heel nieuwe wereld voor ons open. Het klinkt gek, maar door ruimte die Martijn ons bood werd de uitvaart voor ons een heel bijzondere en positieve (haast leuke) en dierbare belevenis.”

Esther Bessem

 

Wij hebben een hele goede ervaring met Ab-Ire. Medeleven en meedenken is wat meteen centraal stond. Wij raden iedereen aan de uitvaart door Ab-Ire te laten verzorgen. De rust en oprechtheid van Martijn Huffnagel maakte dat wij waardig afscheid konden nemen.

 

Bekijk de review op Google Reviews

Nathalie van Haastrecht

 

Martijn is voor ons van onschatbare waarde geweest. Heel betrokken, luistert goed en denkt mee. Wij zullen Martijn altijd dankbaar zijn.

 

Bekijk de review op Google Reviews

Marco Raggers

 

Martijn is down to earth en prettig in de omgang. Fijn dat je eigen inbreng gewaardeerd wordt.

 

Bekijk de review op Google Reviews

Andy K.

 

“Het is echt zo, als je om vier uur ’s nachts belt, dan staat Martijn er, met raad en daad. Bovendien was er bij Martijn alle ruimte en tijd die wij van hem vroegen en was er géén vraag te veel. Dit gaf ons veel vertrouwen. Dit hebben wij elders wel anders meegemaakt. Op de uitvaart van onze broer (militair) met ruim 1400 aanwezigen heeft Martijn zich een waarlijk professional getoond. Zonder de etiquette voor de Militaire Eer tekort te doen wist hij deze voor ons op gepaste wijze goed te combineren met het persoonlijke. Niets anders dan Lof en Dank voor deze ‘kleine’ Grote man.

Dennis van der Zeijden

 

Wij hebben Martijn leren kennen voor, tijdens en na de uitvaart van een familielid. Gedurende de periode van rouw maar met name bij de organisatie van onze specifieke wensen en behoeften die wij als familie hadden, voorafgaand aan de uitvaart, liet Martijn zien professioneel, betrokken, correct maar vooral heel doortastend te zijn. Hetgeen voor ons mogelijkheden bood om ons verdriet om te zetten in een waardig afscheid met bijzonder veel persoonlijke inbreng. Tijdens de intensieve en verdrietige periode van voorbereiden zorgt Martijn voor rust en ruimte waarbij hij de behoefte van de familie op ieder moment centraal laat staan zonder dat er zaken onbespreekbaar zijn.

Jacob Verkade

 

Martijn is a professional in the funeral branch with a warm heart and a lot of patience, always ready to organize a last wish.

Robert Verkerk

 

Professionele zorg op maat met vakmanschap en liefde voor het vak. Bedankt nogmaals Martijn.

 

Bekijk de review op Google Reviews

Charis Huff

 

Professionele maar ook persoonlijke uitvaartverzorger, zichtbaar waar nodig onzichtbaar waar nodig.

 

Bekijk de review op Google Reviews

Wijnanda de Haan

 

Luistert en geeft persoonlijke aandacht een extra dimensie bij een uitvaart.

 

Bekijk de review op Google Reviews

Familie Kaneman

 

Beste Martijn Huffnagel,
Een overlijden komt altijd onverwacht en slaat in als een bom. Totale ontreddering volgt. Het is een enorme steun in de rug als bij de voorbereiding van de uitvaart een deskundige helpt. Vanaf de eerste ontmoeting maakte het professionele en rustige optreden van jou een enorme indruk op ons. Jij luisterde naar onze wensen en vulde deze aan met zeer goede suggesties. Zo hebben wij de auto zelf naar het crematorium kunnen rijden. De uitvaart werd een heel persoonlijk en mooi afscheid, waar wij allen, ondanks het enorme gemis, met een warm gevoel aan terug kunnen denken.
Martijn bedankt!

Daan (Fam.) Dobber

 

Beste Martijn,
heel bijzonder voor ons was dat jij al direct vanaf het alle eerste moment aanvoelde wat voor uitvaart bij onze vader pastse. Nadat je onze vader thuis had opgebaard hebben wij je persoonlijke dagelijks bezoeken als héél prettig ervaren. Je hebt ons zo goed begeleid in het organiseren van een prachtige uitvaart. Door jou meedenken heb je voor ons de gelegenheid gecreëerd zodat wij op een bijzondere locatie, omringd door het bos afscheid konden nemen terwijl wij op de achtergrond de vogels hoorde fluiten. Dit paste precies zo bij onze vader en we zijn hier erg blij mee. Martijn, jij was voor ons altijd bereikbaar en beschikbaar wanneer we je nodig hadden en je zorgde op integere wijze dat alles vlekkeloos verliep.
Heel veel dank daarvoor Martijn.

René & Wendy Cremer

 Hi Martijn,
Dank voor alle fijne en goede zorgen. We kijken ondanks alles ook met een heel warm gevoel terug op de week van het overlijden en de dienst zelf van Andries. “Onze vader overleed plotseling, en wat komt er dan veel op je af, naast alle emoties die je hebt van het overlijden van iemand zo dierbaar. Martijn zorgde ervoor dat wij direct de avond van het overlijden al naar onze vader konden gaan, in zijn eigen uitvaartcentrum. Het was heel fijn dat het hier kleinschalig en integer was, en wij kregen alle tijd om bij onze vader te zijn. De hele week was Martijn voor ons een vraagbaak, en regelde hij van alles zonder daarbij op de voorgrond aanwezig te zijn. Ook kregen wij alle ruimte om de dienst in te vullen naar onze wensen, waardoor het heel persoonlijk werd, en wij er met elkaar met een warm gevoel op terug kijken, naast het verdriet. Martijn voelde onze hele familie goed aan, en had precies de juiste afstand en nabijheid, het had niet beter gekund. De hele familie was zéér te spreken over Ab-ire Uitvaartverzorging, je intieme huislijke Afscheidscentrum aan De Steiger, en over jou Martijn als héél hartelijk persoon. Martijn, bedankt hiervoor.”
Lieve groet,

Nick Defesche

 

Een uitvaartverzorger met oog voor de mens en zijn/haar omgeving.
Ik kreeg van Martijn de vraag of ik mee wilde helpen om de laatste verzorging te doen bij mijn oma.
Wat ben ik blij dat ik dat heb kunnen en mogen doen.

 

Bekijk deze review op Google Reviews

Linda Braakman

 

Beste Martijn, helaas hebben we voor de tweede keer gebruik mogen maken van jouw uitstekende zorg voor onze moeder 5 jaar geleden en onze vader afgelopen week. Je hebt zeer goed meegedacht, je bent supersnel met alles regelen en het is allemaal heel soepel en prettig verlopen. Onze dank is groot, het heeft allemaal erg geholpen, aangezien we nog flink wat te regelen hadden en hebben. De auto waarin onze ouders vervoerd werden is een prachtige rode onherkenbare auto en dat vonden we erg prettig. We mochten er eventueel zelf in rijden of zelfs kleinkinderen met rijbewijs. We hebben dat aan jou over gelaten. Alles is mogelijk, je denkt out of the box. Onze dank is groot en we raden iedereen aan om van jouw diensten gebruik te gaan maken, mocht dat helaas nodig zijn.

Martijn, bedankt!

 

Bekijk deze review op Google Reviews

Dorien Speet

 

Het was een mooie afscheid Martijn was op de achtergrond aanwezig en sprong bij wanneer dat nodig was. Voorafgaande waren er goede afspraken gemaakt en adviezen gegeven (bijv. over cateringsmogelijkheden) Fijn wij waren blij met de ondersteuning en de correcte en respectvolle benadering van ons en onze Moeder.

 

Bekijk deze review op Google Reviews

Caroline Latul

 

Beste Martijn,
Ik ben erg blij Ab-ire en je Afscheidslocatie aan De Steiger op internet te hebben gevonden. Ons eerste kennismakingsgesprek liep gelijk al soepel en je begreep direct wat wij wilden. Ik heb het afscheid van mijn moeder als erg persoonlijk ervaren en ook alle genodigden vonden het een mooi en warm afscheid op deze sfeervolle en niet te grote lokatie. Tevens is het prettig zelf thee en koffie te kunnen pakken en in ons geval zelf taart mee kunnen nemen was ook erg fijn. Kortom, voor mensen die op zoek zijn naar een sfeervolle plek om afscheid te nemen is Martijn Huffnagel Ab-ire Uitvaartverzorging zeker aan te bevelen.
Bedankt Martijn,

Ans en Frans van der Zeijden

 

In 2009 hebben wij Martijn voor het eerst ontmoet na het overlijden van mijn moeder. Daar heeft onze zoon, Dennis, al een mooi stuk over geschreven op de site van Ab-ire. Helaas is onze zoon Dennis van der Zeijden in april aan kanker overleden en hebben wij weer gebruik moeten en kunnen maken van de warmte en kundigheid die Martijn weet te verlenen. Onze zoon heeft van te voren al een hele hoop met Martijn kunnen bespreken. Dit was ook wel nodig want het was een uitvaart met wel meer dan 1000 mensen in Almere-Haven.Daar komt heel wat geregel voor kijken. De Aula is veel te klein voor zoveel mensen, dus moest er een grote tent op de parkeerplaats worden neergezet. Dit is door Martijn fantastisch opgepakt en wij kunnen spreken van een grootse en zeer geslaagde uitvaart. De persoonlijke aanpak, de warmte waarmee Martijn ons omringd heeft voelt als en warme deken. Dit heb je nodig als je zo’n groot verlies te verwerken hebt. Wij zijn hem zeer dankbaar hiervoor. Wij zouden nog zoveel kunnen zeggen.
Groetjes & Liefs,

Fam. van Haastrecht

 

Onze wereld stond en staat nog steeds compleet op z’n kop. Feitelijk zouden wij Thierry onze zoon, broer en vader na zijn plotselinge overlijden nooit meer hebben kunnen zien. Maar dankzij een goede vriend van ons zijn wij de dag na zijn overlijden in contact gekomen met Martijn Huffnagel van Ab-ire. Door zijn adequate handelen en optreden hebben wij, zijn zoontje en zijn beste vrienden toch nog op een goede en waardige wijze afscheid van Thierry kunnen nemen. We zijn zo ontzettend goed geholpen door Martijn. Hij was heel snel bij ons en heeft in alle rust en tijd met ons de dingen besproken. Martijn gaf ons hele goede adviezen. Hij luisterde erg goed naar onze wensen en bood ons alle ruimte om onze wensen vorm te geven. Hoe moeilijk het ook was, Martijn heeft er samen met ons voor gezorgd dat er een hele mooie crematieplechtigheid heeft plaatsgevonden. Martijn is een enorme steun voor ons geweest en wij zijn hem enorm dankbaar voor zijn deskundigheid, warmte, goede ideeën, en het rekening houden met onze gevoelens als nabestaanden. Bedankt daarvoor Martijn!

Adri en familie

 

Martijn is de man die je nodig hebt in droevige omstandigheden. Hij is zeer tactvol en gevoelig voor de situatie. Hij denkt mee en stuurt waar nodig. Hij is een man van zijn woord, bereikbaar op eerste paasdag, komt op tijd, en staat open voor alle vragen of wensen van de familie. Hij is oprecht betrokken, zonder overdreven dramatiek. Ook toont hij eigen initiatief door gebruik te maken van zijn ervaring, hetgeen zorgde voor een herdenking in een restaurant, die geheel in overeenstemming was met de wensen van de familie, en gevolgd door de besloten crematie.

Mevrouw van Leuven

 

Beste Martijn,
Mede namens mijn beide dochters wil ik je héél danken voor de bijzonder fijne wijze waarop jij je diensten het bewezen na het overlijden van mijn man en de vader van mijn dochters. Ondanks het feit dan een van mijn dochter niet persoonlijk bij het afscheid kon zijn omdat zij in het buitenland woonachtig is heb jij er toch alle tijd voor genomen om zoveel mogelijk via online mogelijkheden haar deelgenoot van alles te laten zijn. Zij is je hier heel dankbaar voor.

 

Toen zij in juni onverwachts toch naar Nederland kon komen heb je alles in werking gesteld om in korte tijd een zeer persoonlijke as verstrooiingsceremonie te realiseren. Wij hebben dit erg gewaardeerd.

 

Hartelijk dank voor alles,

 

Hallo Martijn,
Wat ben ik als zus van Patty en ‘The Boys’ (mijn neven) jou ontzettend dankbaar. Zonder jouw nachtelijk adequaat en supersnel handelen hebben het mogelijk gemaakt dat vanuit de VS wij allen toch nog op tijd naar Nederland konden komen om bij de familie te kunnen zijn en de uitvaart van Patty te kunnen bijwonen. Al de pasporten van The Boys waren verlopen. Zonder jouw, midden in de nacht (Nederlandse tijd) geregelde en gemailde Engelstalige benodigde documenten, hadden wij never kunnen boeken & reizen en hadden wij deze voor ons zo belangrijke maar also dierbare moments moeten missen. We hebben het er nog steeds over hoe bijzonder dit was. Tanks a lot for it!

Mevrouw de Jong

 

Beste Martijn,
Deze foto zegt eigenlijk alles:

Heel hartelijk dank voor alles.

Brit Speet

 

Zeer tevreden over begeleiding en de zorg rondom afscheid van onze moeder en Teti

 

Bekijk deze review op Google Reviews

ACO

 

Ik wil graag mijn dank overbrengen voor de uitstekende begeleiding, service en rustige kalme manier van omgaan met mij/ons. Ikzelf als de genodigden waren blij verrast over je begeleiding en het gebouw van Ab-ire alsook de huiskamer setting. Het geheel voelde zeer persoonlijk aan mede door dat alles mogelijk was, niets was een probleem alles kon hoe gek ook in andermans ogen.

 

Veel dankbaarheid, het heeft voor mij dingen gemakkelijker gemaakt.