Begraven

De periode rondom of na een overlijden wordt door veel mensen vaak als erg ingrijpend ervaren. Een vaak emotionele periode waarin het erg lastig kan zijn om de balans te vinden tussen het gevoel en de ratio. Het regelen van de begrafenis is er daar één van. Om u hierbij zo veel mogelijk te helpen, staat Ab-ire Uitvaartverzorging 24/7 voor u klaar. Wij regelen en verzorgen al sinds 1998 begrafenissen op de begraafplaats in Almere. Hierbij heeft u de keuze uit twee verschillende begraafplaats: begraafplaats Almere in Almere Haven of begraafplaats Almere in Almere Stad.

 

De dag van het begrafenis is een belangrijke dag in het leven van de direct betrokkenen. Het is de laatste dag dat de overledene fysiek aanwezig is voordat hij begraven wordt. Daarnaast zijn het de ervaringen van deze dag die sterk bepalen hoe u zich deze dag in de toekomst zal blijven herinneren en hoe uw rouwproces gaat verlopen. Met name op een dag als deze maken juist de jarenlange praktijkervaring en expertise van Ab-ire Uitvaartverzorging als begrafenisondernemer in Almere het grote verschil. Met onze dienstverlening is Ab-ire transparant aanwezig: niet direct zichtbaar, maar qua regie en goed verloop van de dag sterk aanwezig.

 

Als u voor begraven kiest, zijn er verschillende grafmogelijkheden, zoals:

 

bijzetting in een bestaand familiegraf
een nieuw eigen (familie)graf
bijzetting in een algemeen graf
kindergraven
urnengraven
natuurgraven

Zowel begraafplaats Almere Haven als begraafplaats Almere Stad hebben particuliere graven. In tegenstelling tot begraafplaats Almere Haven heeft begraafplaats Almere Stad naast particuliere huurgraven ook algemene graven.

 

Belangrijk!

 

Het enorme aanbod aan mogelijkheden, de vaak irrelevante soms incompetente informatie op internet, maar zéker ook de vele (lokale) verordeningen en regelgeving maken het voor een ‘buitenstaander’ haast onmogelijk dit alles zelf uit te puzzelen.

 

Iedere begraafplaats en gemeente hanteert haar eigen tarieven, voorwaarden en bepalingen.

 

Ab-ire Uitvaartzorg informeert u daarom graag hierover.

 

Ab-ire is al ruim 20 jaar een vertrouwd gezicht bij en begrip in het verzorgen van begrafenissen in Almere, Lelystad, Zeewolde, Bussum, Hilversum, Laren, Muiden, Muiderberg en Naarden e.o.

REFERENTIES

Piet Römer

 

Hoe jij de uitvaart van Paul (mijn broer) hebt verzorgt was voor mij een openbaring en zéér geruststellend om te ervaren.

Lea Schaefer

 

‘Ik bedank je uit het diepste van mijn hart’

Yvonne Pieterson en familie

 

Niets dan lof! Martijn nogmaals dank voor alles in deze voor ons zware tijd!