Uitvaart Crematorium Cremaere

Crematie bij crematorium Cremaere

 

Cremaere behoord niet alleen tot het meest voordeligste Crematorium van Nederland. Crematorium Cremaere is met zijn moderne elektrische oven bovendien 100% CO2 neutraal en daarmee ook nog eens Milieuvriendelijk en Duurzaam.

 

Crematorium Cremaere is speciaal ingericht voor “technische” crematies voor heel Flevoland. Indien gewenst zijn kleinschalige (informele) afscheidsceremonies mogelijk.

 

De kosten van een uitvaart hangen sterk af van de uitvaartwensen. Zo kan er bijvoorbeeld gekozen worden voor een thuisopbaring of een opbaring in ons Afscheidscentrum, wel of geen condoleance, type uitvaartkist en consumptiewensen na de uitvaart. In plaats van de afscheidsdienst in de aula van het crematorium te laten plaatsvinden is het ook mogelijk de uitvaartdienst ook op een zelfgekozen locatie te houden. En uiteraard geldt dit ook voor de condoleance na afloop van de uitvaart of crematie.

 

Ab-ire Uitvaartverzorging verzorgt uitvaarten inclusief crematie bij Crematorium Cremaere al vanaf € 2.595, =. Wij informeren u (uiteraard geheel vrijblijvend) graag over de diverse mogelijkheden afgestemd op uw persoonlijke wensen.

Voor informatie en contact