Uitvaart Crematorium Cremaere

Een overlijden is voor velen een ingrijpende gebeurtenis. Bij Ab-ire Uitvaartverzorging zijn wij ons ervan bewust dat er direct daarna voor nabestaanden veel confronterende momenten volgen, zoals het regelen van bijvoorbeeld een crematie in Crematorium Cremaere.

 

Doorgaans schakelen nabestaanden hiervoor de hulp en expertise in van een lokale uitvaartondernemer in het vertrouwen dat deze uitvaartverzorging uw persoonlijke wensen uitvoert. Martijn Huffnagel van Ab-ire Uitvaartverzorging is al sinds 1998 een begrip als lokale uitvaartondernemer in Almere en omstreken. Wij helpen u graag om zo uw zorgen, voor zover gewenst, te verlichten.

 

Crematie bij crematorium Cremaere

 

Er is vandaag de dag steeds meer de behoefte aan duurzaam en milieuvriendelijk begraven cremeren. Crematorium Cremaere voldoet grotendeels al aan deze wens. Dankzij een moderne 100% elektrische oven die daar in gebruik is, is een 100% CO2-neutrale crematie het streven. Daarnaast is Cremaere een van de meest voordelige crematoria van Nederland.

 

Crematorium Cremaere is speciaal ingericht voor “technische” crematies voor heel Flevoland. Indien gewenst zijn kleinschalige (informele) afscheidsceremonies mogelijk.

 

De kosten van een uitvaart hangen sterk af van de uitvaartwensen. U hebt de keuze uit ontzettend veel verschillende opties waarmee u de begrafenis naar uw eigen hand kunt zetten. Zo kan er bijvoorbeeld gekozen worden voor een thuisopbaring of een opbaring in ons Afscheidscentrum, wel of geen condoleance, type uitvaartkist en consumptiewensen na de uitvaart. In plaats van de afscheidsdienst in de aula van het crematorium te laten plaatsvinden, is het ook mogelijk de uitvaartdienst op een zelfgekozen locatie te houden. Dit geldt uiteraard ook voor de condoleance na afloop van de uitvaart of crematie.

 

Ab-ire Uitvaartverzorging verzorgt uitvaarten inclusief crematie bij Crematorium Cremaere al vanaf € 2.595, =. Wij informeren u (uiteraard geheel vrijblijvend) graag over de diverse mogelijkheden afgestemd op uw persoonlijke wensen.

Voor informatie en contact