Uitvaart Crematorium Almere

Een overlijden is voor velen een ingrijpende gebeurtenis. Bij Ab-ire Uitvaartverzorging zijn wij ons ervan bewust dat er direct daarna voor nabestaanden veel confronterende momenten volgen, zoals het regelen van bijvoorbeeld een crematie in Crematorium Almere.

 

Doorgaans schakelen nabestaanden hiervoor de hulp en expertise in van een lokale uitvaartondernemer in het vertrouwen dat deze uitvaartverzorging uw persoonlijke wensen uitvoert. Martijn Huffnagel van Ab-ire Uitvaartverzorging is al sinds 1998 een begrip als lokale uitvaartondernemer in Almere en omstreken. Wij helpen u graag om zo uw zorgen, voor zover gewenst, te verlichten.

 

Crematie bij crematorium Almere

 

Crematorium Almere beschikt over een grote aula met ruimte voor 250 bezoekers waarvan er negentig kunnen zitten. In het crematorium zijn twee condoleanceruimtes waar men na de plechtigheid samen kan komen.

 

De kosten van een uitvaart hangen sterk af van de uitvaartwensen. Zo kan er bijvoorbeeld gekozen worden voor een thuisopbaring of een opbaring in ons Afscheidscentrum, wel of geen condoleance, type uitvaartkist en consumptiewensen na de uitvaart. In plaats van de afscheidsdienst in de aula van het crematorium te laten plaatsvinden, is het ook mogelijk de uitvaartdienst op een zelfgekozen locatie te houden. Dit geldt uiteraard ook voor de condoleance na afloop van de uitvaart of crematie.

 

Bij Ab-ire Uitvaartverzorging bieden wij u graag de “Ruimte tot Vrij te gedenken”. Heeft u eigen specifieke of unieke wensen ten aanzien van de crematie in het Crematorium Almere, dan behartigen wij deze graag voor u en zullen deze zo mogelijk vormgeven en uitvoeren. Uiteindelijk is het ons streven de uitvaart en crematie in Crematorium Almere precies zo te verzorgen als u dat wenst.

 

Ab-ire Uitvaartverzorging verzorgt uitvaarten inclusief crematie bij Crematorium Almere al vanaf € 3.295, =. Wij informeren u (uiteraard geheel vrijblijvend) graag over de diverse mogelijkheden afgestemd op uw persoonlijke wensen.

Voor informatie en contact