Uitvaart & Begraafplaats Almere Stad

Begrafenis op Begraafplaats Almere Stad

Naast een begrafenis in Almere Haven bieden wij als begrafenisondernemer ook de mogelijkheid tot een begrafenis op de begraafplaats van Almere Stad. Deze begraafplaats beschikt over een aula voor ca. 250 personen met tachtig zitplaatsen en twee condoleance ruimtes waar men na de plechtigheid samen kan komen.

 

Ab-ire Uitvaartverzorging was een van de eerste particuliere begrafenisondernemers in Almere die ook op deze locatie begrafenissen ging verzorgen. We hebben daardoor een optimale werkwijze ontwikkeld om ook op begraafplaats Almere Stad aan de wensen van de nabestaanden optimaal vorm en invulling te kunnen geven.

 

De kosten van een begrafenis hangen sterk af van uw uitvaartwensen. Zo kan er bijvoorbeeld gekozen worden voor een thuisopbaring of een opbaring in ons Afscheidscentrum, wel of geen condoleance, type uitvaartkist en consumptie wensen na de uitvaart. In plaats van de afscheidsdienst in de aula op de begraafplaats te laten plaatsvinden, is het ook mogelijk om de uitvaartdienst op een zelfgekozen locatie te houden. Dit geldt uiteraard ook voor de condoleance na afloop van de uitvaart of begrafenis.

 

Ab-ire Uitvaartverzorging Flevoland verzorgt uitvaarten inclusief begraven op de begraafplaats Almere Stad al vanaf €3.795,=. Wij informeren u (uiteraard geheel vrijblijvend) graag over de diverse mogelijkheden afgestemd op uw persoonlijke wensen.

Voor informatie en contact

 

Grafmogelijkheden:

 

Als u voor begraven kiest, dan zijn er verschillende grafmogelijkheden, zoals:

  • Bijzetting in een bestaand familiegraf
  • Een nieuw eigen (familie) graf
  • Bijzetting in een algemeen graf
  • Kindergraven
  • Urnengraven
  • Natuurgraven

In tegenstelling tot begraafplaats Almere Haven heeft begraafplaats Almere Stad naast particuliere huurgraven ook algemene graven.

Belangrijk!

Het enorme aanbod aan mogelijkheden, de vaak irrelevante en soms incompetente informatie op internet, maar zéker ook de vele (lokale) verordeningen en regelgevingen maken het voor een ‘buitenstaander’ haast onmogelijk dit alles zelf uit te puzzelen.

 

Iedere begraafplaats, crematorium en gemeente hanteert haar eigen tarieven, voorwaarden en bepalingen.

 

Ab-ire Uitvaartzorg informeert u daarom graag hierover.

 

Ab-ire is al ruim 22 jaar een vertrouwd begrip in het verzorgen van uitvaarten & begrafenissen in Flevoland & Het Gooi.