Uitvaart & Begraafplaats Almere Stad

Begrafenis op Begraafplaats Almere Stad

 

Begraafplaats Almere Stad beschikt over een aula voor ca. 250 personen met tachtig zitplaatsen en twee condoleance ruimtes waar men na de plechtigheid samen kan komen.

 

De kosten van een Begrafenis hangen sterk af van uw uitvaartwensen. Zo kan er bijvoorbeeld gekozen worden voor een thuisopbaring of een opbaring in ons Afscheidscentrum, wel of geen condoleance, type uitvaartkist en consumptie wensen na de uitvaart. In plaats van de afscheidsdienst in de aula op de begraafplaats te laten plaatsvinden is het ook mogelijk de uitvaartdienst ook op een zelfgekozen locatie te houden. En uiteraard geldt dit ook voor de condoleance na afloop van de uitvaart of begrafenis.

 

Ab-ire Uitvaartverzorging Flevoland verzorgt uitvaarten inclusief begraven op de begraafplaats Almere Stad al vanaf € 3.795, =. Wij informeren u (uiteraard geheel vrijblijvend) graag over de diverse mogelijkheden afgestemd op uw persoonlijke wensen.

Voor informatie en contact

 

Grafmogelijkheden:

 

Als u voor begraven kiest dan zijn er verschillende grafmogelijkheden, zoals:

  • Bijzetting in een bestaand familiegraf
  • Een nieuw eigen (familie) graf
  • Bijzetting in een algemeen graf
  • Kindergraven
  • Urnengraven
  • Natuurgraven

 

Belangrijk!

Het enorme aanbod aan mogelijkheden, de vaak irrelevante soms incompetente informatie op internet, maar zéker ook de vele (lokale) verordeningen en regelgeving maken het voor een ‘buitenstaander’ haast onmogelijk dit alles zelf uit te puzzelen.

 

Iedere begraafplaats, crematorium en gemeente hanteert haar eigen tarieven, voorwaarden en bepalingen.

 

Ab-ire Uitvaartzorg informeert u daarom graag hierover.

 

Ab-ire is al ruim 22 jaar een vertrouwd begrip in het verzorgen van uitvaarten & begrafenissen in Flevoland & Het Gooi.