Uitvaart & Begraafplaats Almere Haven

Begrafenis op Begraafplaats Almere Haven

 

Bij een begrafenis op de Begraafplaats Almere Haven heeft u de beschikking over een aula waarin om en nabij de 80 zitplaatsen zijn. Daarnaast heeft Begraafplaats Almere Haven een condoleance ruimte, waar men na de plechtigheid samen kan komen.

 

De kosten van een begrafenis hangen sterk af van uw uitvaartwensen. U hebt de keuze uit ontzettend veel verschillende opties die de kosten van een begrafenis bepalen. Zo kan er bijvoorbeeld gekozen worden voor een thuisopbaring of een opbaring in ons Afscheidscentrum, wel of geen condoleance, het type uitvaartkist en de consumptiewensen na de uitvaart. In plaats van de afscheidsdienst in de aula op de begraafplaats te laten plaatsvinden, is het ook mogelijk de uitvaartdienst op een zelfgekozen locatie te houden. Dit geldt uiteraard ook voor de condoleance na afloop van de uitvaart of begrafenis.

 

Ab-ire Uitvaartverzorging verzorgt uitvaarten, inclusief begraven, op de begraafplaats in Almere Haven al vanaf €3.795,=. Wij informeren u (uiteraard geheel vrijblijvend) graag over de diverse mogelijkheden afgestemd op uw persoonlijke wensen.

Voor informatie en contact

 

Grafmogelijkheden:

Als u voor begraven kiest, dan zijn er verschillende grafmogelijkheden, zoals:

  • Bijzetting in een bestaand familiegraf
  • Een nieuw eigen (familie) graf
  • Bijzetting in een algemeen graf
  • Kindergraven
  • Urnengraven
  • Natuurgraven

Begraafplaats Almere Haven heeft alleen particuliere (huur)graven. Een particulier graf komt op naam te staan van een van de nabestaanden. Een particulier graf in Almere Haven biedt altijd maximaal ruimte voor twee overledenen. Na afloop van de eerste huurperiode kunt u de huur van het graf met 5 of 10 jaar verlengen. De begraafplaats heeft geen algemene graven.

 

Ab-ire verzorgt al ruim 22 jaar begrafenissen op deze begraafplaats. Wij weten precies de daar aanwezige voorzieningen en faciliteiten in combinatie met uw persoonlijke wensen zo optimaal mogelijk voor u te benutten en in te zetten. Begrafenisondernemer Ab-ire Uitvaartverzorging zorgt ervoor dat uw begrafenis altijd als persoonlijk en uniek zal worden ervaren en herinnerd.