Werkwijze

Werkwijze van Ab-ire Uitvaartzorg

AB-IRE UITVAARTZORG & PERSOONLIJK CONTACT

Op het moment dat het overlijden een feit is, is Ab-ire Uitvaartzorg het gehele jaar, 24 uur per dag direct bereikbaar.  Vanuit de kracht "Ruimte om vrij te gedenken" staat Martijn Huffnagel garant voor Persoonlijke Uitvaartbegeleiding, Begrafenis- of Crematieverzorging. Ab-ire Uitvaartverzorging pretendeert niet het verdriet bij nabestaanden uit handen te kunnen nemen. Door in goed overleg te communiceren en persoonlijke uitvaartwensen op vakkundige wijze helpen vorm te geven en te coördineren kan Ab-ire Uitvaartzorg zo de zorg voor hen die achterblijven wellicht verlichten.

AB-IRE UITVAARTZORG & HAAR FILISOFIE

Martijn Huffnagel heeft de overtuiging dat iedereen zelf mag bepalen hoe hij of zij het leven vormgeeft. Dit gegeven, met respect voor het voorbije leven, is voor hem de drijfveer om een bijdrage te leveren aan de periode dat het stoffelijk leven voorbij is. In de ruimte die ontstaat om 'vrij te gedenken' ligt de mogelijkheid om op zeer persoonlijke wijze het Afscheid, de Uitvaart – Begrafenis of Crematie vorm te geven.

ERVARINGEN VAN MARTIJN HUFFNAGEL

Martijn Huffnagel is sinds 1986 actief als uitvaartbegeleider. Hij heeft zich in de loop der jaren gespecialiseerd in diverse disciplines. Per 1 januari 1998 is Martijn Huffnagel in de regio Almere – Lelystad – Zeewolde en Het Gooi onder de naam Ab-ire Uitvaartverzorging als zelfstandig Uitvaartondernemer verder gegaan. Martijn Huffnagel heeft ruime ervaring met het verzorgen en begeleiden van zowel zeer uitgebreide uitvaarten waarbij vele honderden tot wel 3000 personen betrokken waren, als zeer intieme uitvaarten in huiskamer sfeer.