Ab-ire Uitvaartpolis

Ab-ire Uitvaartpolis

De praktijk wijst uit dat heden ten dage steeds meer nabestaanden na een uitvaart met onaangename (financiële) verrassingen worden geconfronteerd. Onbedoeld komen zij hierdoor vaak zelf onder financiële druk en problemen te staan. Ab-ire Uitvaartverzorging helpt u graag om deze situatie voor uw nabestaanden te voorkomen.
 

AB-IRE UITVAARTZORG: VOORZORG, DE BESTE NAZORG

Ab-ire is met ruim 25 jaar ervaring de specialist in totale uitvaartzorg voor begraven en cremeren en adviseert u graag, op basis van uw persoonlijke omstandigheden en wensen en geheel vrijblijvend, over de diverse kosten van uw toekomstige uitvaart. Zowel in Almere – Lelystad en Zeewolde als in Het Gooi (Blaricum – Bussum – Eemnes -Hilversum – Huizen en  Laren).

Net als met andere polissen is het ook met een uitvaartpolis raadzaam om deze van tijd tot tijd onder de loep te nemen. Bijvoorbeeld naar aanleiding van een verhuizing, veranderende persoonlijke omstandigheden of gewijzigde wensen kan het verstandig zijn uw polis hierop naar onder of boven bij te stellen. Ab-ire Uitvaartzorg informeert u graag en geheel vrijblijvend over de diverse mogelijkheden van zowel Natura- als Bedragpolissen.
 

UITVAARTVERZEKERING

Een goede Uitvaartverzekering polis:

  • ontzorgt; Financiële vrijheid en onafhankelijkheid
  • is transparant; Kostenstructuur is glashelder, geen verrassingen
  • is persoonlijk; U geeft de polis zelf vorm
  • ook voor aanvullend bijverzekeren; Voor: lokale kosten, aanvullende wensen of kostenstijgingen
  • heeft scherpe premies; U betaalt alleen wat u gebruikt

 ‚ÄčAb-ire Uitvaartverzorging specialist voor al uw uitvaartwensen omtrend Begraven (Begraafplaatsen) – Cremeren (Crematoria) en uitvaartverzekeringen.