Ab-ire en Overlijden

Ab-ire en Overlijden

Na een overlijden zijn er een aantal zaken die directe aandacht vragen. Op dat moment hebben hen die achterblijven vaak onvoorbereid, onder emotionele omstandigheden en onder zware tijdsdruk, beslissingen te nemen waar velen in de praktijk weinig ervaring mee hebben.

Vooral dan is niet alleen de persoonlijke betrokkenheid van Ab-ire Uitvaartzorg waardevol, maar zeker ook onze jaren lange ervaring in professionele uitvaartbegeleiding en vakkennis aangaande begraven en cremeren voor u van essentieel belang.
 

AB-IRE UITVAARTVERZORGING; UW EIGEN & VRIJE KEUZE

Bij veel mensen bestaat helaas de misvatting dat zij door hun uitvaartpolis beperkt zijn in de keuze voor  uitvaartbegeleiding. Maar ook bij een natura polis is er vrijheid van keuze. Ab-ire Uitvaartzorg informeert u graag over de mogelijkheden dienaangaande.
 

WAAROM KIEZEN VOOR AB-IRE UITVAARTZORG?

Martijn Huffnagel heeft bewust gekozen voor een onafhankelijke uitvaartdienstverlening. Ab-ire is derhalve als uitvaartonderneming niet gebonden aan voorwaarden en/of bepalingen van de grote uitvaartorganisaties of uitvaartverzekeraars. Persoonlijk contact & begeleiding alsmede vormgeving van individuele uitvaartwensen & behoeften hebben bij Ab-ire Uitvaartverzorging hierdoor de volledige ruimte.

Door het landelijk netwerk aan contacten in alle mogelijke disciplines biedt Ab-ire Uitvaartzorg u een zo breed mogelijke keuze zonder enige beperking of verplichting. Indien gewenst verzorgt Ab-ire Uitvaartverzorging diensten in heel Nederland. Ook het eventueel overledenevervoer naar of vanuit het buitenland.

Juist onze onafhankelijkheid biedt Ab-ire Uitvaartzorg de ruimte het gehele jaar door, dag en nacht persoonlijk voor u bereikbaar te zijn om u direct onze ondersteunende diensten aan te bieden. Ab-ire Uitvaartverzorging neemt in alle rust uw uitvaartwensen met u door en helpen de nabestaanden graag bij het persoonlijk vormgeven van de Begrafenis of Crematie.

AB-IRE UITVAARTZORG: KINDEREN & JONGVOLWASSENEN

Ab-ire Uitvaartzorg biedt speciale aandacht als het gaat om het begeleiden en betrekken van kinderen en jongvolwassenen bij het verlies van één of beide ouders, een broertje of een zusje. Ab-ire Uivaartverzorging heeft ook het specialisme in huis om de uitvaart met gehandicapten op passende wijze te begeleiden.