Uitvaartcentrum almere

Uitvaartcentrum almere

EEN WAARDIG AFSCHEID IN HET UITVAARTCENTRUM VAN ALMERE

Het uitvaartcentrum in Almere biedt u en de andere nabestaanden een prettige omgeving. Zowel in Almere-stad, in het uitvaartcentrum met grote aula en crematorium, als in Almere-haven, in het kleinere, intieme uitvaartcentrum. Hier krijgt u alle ruimte om rustig en stijlvol afscheid te nemen, te gedenken en samen te zijn met uw vrienden, familie, collega’s en kennissen. Beide locaties in Almere staat bekend om hun professionele en respectvolle gastheerschap. Zo ook bij Martijn Huffnagel, die met zijn kleinere, slagvaardige onderneming Ab-Ire begrafenissen en crematies verzorgt. Hierbij staan uw persoonlijke wensen niet alleen voorop; ze zijn het uitgangspunt.

Meer informatie over een uitvaartcentrum in Almere?
 

VRAGEN OVER HET UITVAARTCENTRUM IN ALMERE?

U heeft veel te regelen als verantwoordelijke. Begrijpelijkerwijs heeft u dan ook veel vragen en wensen die u beantwoord ziet in deze toch al veelbewogen periode. Martijn begrijpt precies welke vragen dit zijn en de reden daarachter. Want al sinds 1986 verzorgt hij zowel grote als kleine diensten in Almere. Hierdoor kent Ab-Ire alle bepalingen, kosten, alternatieven en is bovendien in staat om uw samen met u een persoonlijke uitvaart vorm te geven die recht doet aan uw wensen en die van de overledene. Wat u ook voor invulling wilt geven aan de dienst in het uitvaartcentrum in Almere, u vindt een luisterend oor bij Ab-Ire.
 

DE MEERWAARDE VAN UW ONAFHANKELIJKE UITVAARTVERZORGER

Deze kleinschalige en onafhankelijke organisatie is meer dan anderen in staat om al uw individuele behoeften en wensen in te verwezenlijken, dankzij het eigen opgebouwde landelijk netwerk aan contacten. Zo houdt u een zo breed mogelijke keuze, zonder verdere verplichtingen of beperkingen. Dit aanbod bestaat uit de mooiste kwaliteitsproducten, van kisten, stenen en urnen tot bloem- en drukwerk en zelfs sierraden en heesters met daarin de as van de overledene.