[layerslider id=”1″]

Ab-ire Uitvaartzorg Almere, voor Flevoland en Het Gooi

Ab-ire Uitvaartverzorging Almere is al sinds 1998 een vertrouwd begrip als onafhankelijke begrafenisondernemer en crematieondernemer in Flevoland en in Het Gooi. Ongeacht waar u verzekerd bent, Ab-ire verzorgt uitvaarten voor iedereen.

 

Ruimte om vrij te gedenken

“Rouw en verdriet zijn universeel! Toch ervaart eenieder de verwerking en beleving van beide op eigen en unieke wijze”.
Met respect voor uitvaarttradities en uitvaartetiquette biedt Martijn Huffnagel u ook volledig de ruimte tot vrije invulling van uitvaartwensen & vormgeving. Daarnaast heeft Martijn vanuit zijn achtergrond ruime ervaring in uitvaartbegeleiding met kinderen, jongvolwassenen en mensen met o.a. een verstandelijke en/of visuele beperking(en).

Uitvaartcentrum Almere (Impressie Afscheidscentrum)

Ab-ire Uitvaartverzorging heeft haar eigen mortuarium & Uitvaartcentrum in Almere Haven. Dit heeft als groot voordeel dat Ab-ire Uitvaartzorg nabestaanden wél op ieder moment alle tijd en ruimte kan bieden die zij wensen of nodig hebben.

Lees meer

Voor informatie en contact

 

Ab-ire heeft haar eigen mortuarium & Uitvaartcentrum in Almere Haven. Hierdoor is Ab-ire Uitvaartverzorging niet meer afhankelijk van de vaak drukke agenda met meestal beperkte mogelijkheden aan tijden van derden. Ons Afscheidscentrum is geheel in huiskamersfeer ingericht. Vanuit hier kan Ab-ire condoleances en Uitvaartdiensten verzorgen met vooral een informeel karakter. Martijn sluit hiermee aan op de toenemende behoefte om op intieme en informele wijze afscheid te kunnen nemen, maar zeker ook op de behoefte aan low budget Uitvaartzorg voor mensen met bijvoorbeeld een kleine beurs.

Voor informatie en contact

 

Netwerk Rouw en Stervensbegeleiding

Ab-ire Uitvaartzorg Almere heeft een nauwe samenwerking met een netwerk voor stervensbegeleiding, nazorg en intensieve rouwbegeleiding voor Flevoland en Het Gooi.

 

Uitvaartkosten:

Mede door persoonlijke wensen is het begrip ‘basis uitvaartkosten’ nogal relatief. Daarbij hanteert iedere gemeente, iedere begraafplaats en ieder crematorium haar eigen tarieven, waardoor uitvaartkosten sterk kunnen verschillen.

Lees meer

 

Ab-ire Uitvaartverzorging is gemiddeld 30% voordeliger dan de meeste collega’s en de grote landelijke uitvaartorganisaties. Uiteraard geheel kosteloos en vrijblijvend verzorgen wij u graag offerte (vanaf € 3.775, =) die is afgestemd op uw persoonlijke wensen en regio.

Voor informatie en contact

 

Low Budget Uitvaarten:

Ook voor mensen met een beperkt budget biedt Ab-ire Uitvaartverzorging passende en respectvolle mogelijkheden voor een low-budget uitvaart, begrafenis of crematie in Flevoland en in Het Gooi (vanaf € 2.975, =).

Voor informatie en contact

 

Uitvaartverzekering:

Ongeacht of u wel of geen uitvaartverzekering heeft of waar u verzekerd bent, Ab-ire Uitvaartzorg Almere staat altijd 24/7 persoonlijk voor u klaar.

Lees meer

 

Uitvaartpolis-check:

Ook bij een uitvaartpolis is het verstandig deze van tijd tot tijd te checken of uw huidige polis nog aansluit op uw persoonlijke situatie en op uw uitvaartwensen.
Ab-ire biedt u als service kosteloos onze onafhankelijke uitvaartpolis-check!

Voor informatie en contact

Ab-ire, persoonlijke uitvaartzorg voor Flevoland en Het Gooi.

Ab-ire, persoonlijke

uitvaartzorg voor Flevoland en Het Gooi.

Over Ab-ire Uitvaartverzorging

 

Martijn Huffnagel van Ab-ire Uitvaartverzorging heeft er bewust voor gekozen om onafhankelijk uitvaartondernemer te willen en kunnen zijn.

Begraafplaatsen Flevoland

 

Ab-ire Uitvaartverzorging Flevoland, de uitvaartspecialist voor een persoonlijk verzorgde uitvaart inclusief begrafenis op de Algemene Begraafplaatsen Almere Haven en Almere Stad.

Crematorium Almere Flevoland

 

Ab-ire Uitvaartzorg Flevoland verzorgt voor u een persoonlijke uitvaart inclusief een crematie in crematorium Almere of een “technische” crematie in crematorium Cremaere.

Over Ab-ire Uitvaartverzorging

 

Martijn Huffnagel van Ab-ire Uitvaartverzorging heeft bewust gekozen onafhankelijk uitvaartondernemer te willen en kunnen zijn.

Begraafplaatsen Flevoland

 

Ab-ire Uitvaartverzorging Flevoland, de uitvaartspecialist voor een Persoonlijk verzorgde uitvaart inclusief begrafenis op de Algemene Begraafplaatsen Almere Haven en Almere Stad.

Crematorium Almere Flevoland

 

Ab-ire Uitvaartzorg Flevoland verzorgt voor u een persoonlijke uitvaart inclusief een crematie in crematorium Almere of een “technische” crematorium Cremaere.

Uw uitvaart

 

Waarin kan Ab-ire Uitvaartverzorging u ondersteunen? En wat regelt uw desgewenst zelf?

Uitvaartverzekeringen

 

Het is een misvatting dat de verzekeraar bepaalt wie uw uitvaart verzorgt. U of uw nabestaanden mogen dit áltijd zélf bepalen!

Groen en duurzaam

 

Een groene uitvaart naast duurzaam ondernemen: “Groene Uitvaart”, een liefdevol milieuvriendelijke keuze. “Duurzaam ondernemen”, zoveel meer dan alléén milieuvriendelijk begraven of cremeren.

Uw uitvaart

 

Waarin kan Ab-ire Uitvaartverzorging u ondersteunen? En wat regelt uw desgewenst zelf?

Uitvaartverzekeringen

 

Het is een misvatting dat de verzekeraar bepaald wie uw uitvaart verzorgt, u of uw nabestaanden mogen dit áltijd zélf bepalen!

Groen en duurzaam

 

Een groene uitvaart naast duurzaam ondernemen: “Groene Uitvaart”, een liefdevol milieuvriendelijke keuze. “Duurzaam ondernemen”, zoveel meer dan alléén milieuvriendelijk Begraven of Cremeren.

“Voorzorg, de beste nazorg”

Hoe laat u uw nabestaanden na uw overlijden achter?
Ab-ire helpt u graag bij het tijdig vormgeven van uw persoonlijke uitvaartwensen. Zo neemt u uw nabestaanden vooral veel regelwerk uit handen en komt er voor hen meer ruimte tot rouwverwerking.

Uitvaartreferenties

Diana, Lesley en Jeffrey van der Woude

 

We zijn erg blij dat wij Martijn gevonden hebben. Martijn is vriendelijk, rustig en neemt zijn tijd. Mijn man heeft een uniek afscheid gehad, door de mogelijkheden geboden door Ab-ire.
Met vriendelijke groet,

Familie Kaneman

 

Beste Martijn Huffnagel,
Een overlijden komt altijd onverwacht en slaat in als een bom. Totale ontreddering volgt. Het is een enorme steun in de rug als bij de voorbereiding van de uitvaart een deskundige helpt. Vanaf de eerste ontmoeting maakte het professionele en rustige optreden van jou een enorme indruk op ons. Jij luisterde naar onze wensen en vulde deze aan met zeer goede suggesties. Zo hebben wij de auto zelf naar het crematorium kunnen rijden. De uitvaart werd een heel persoonlijk en mooi afscheid, waar wij allen, ondanks het enorme gemis, met een warm gevoel aan terug kunnen denken.
Martijn bedankt!

Jolanda, Stef, Linda en Sam, Tobias en Pamela

 

Wij waren vanaf het eerste moment zeer onder de indruk van de werkwijze van Martijn Huffnagel na het overlijden van mijn man Bernard, de vader van onze kinderen en opa van Sam. Hij kwam binnen en luisterde heel geduldig naar ons verhaal. Vervolgens kwam hij met het voorstel om de plechtigheid te doen in het Eksternest, op ons lijf geschreven deze locatie. Alles kon en alles mocht, tot het zelf rijden van de auto naar het crematorium. Echt heel bijzonder, het was zo’n mooi afscheid, het laatste ‘feestje’ van Bernard. In een woord geweldig!
Liefs,